Veselības laboratorija

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra (ZRKAC) Veselības laboratorija izveidota, lai ģimenēm sniegtu iespēju bez maksas izglītot bērnus par veselīgu dzīvesveidu. Zināšanas par veselīgu dzīvesveidu un ikdienas ieradumiem bērni apgūst caur spēlēm, atraktīviem uzdevumiem un praktiskiem vingrinājumiem. Klasē pieejamas mulāžas, manekeni, puzles un videomateriāli.

Veselības laboratorija tapusi projekta „Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, I kārta” (Nr. 9.2.4.2/16/I/085) ietvaros.

 

FasTracKids klase

FasTracKids klase iekārtota, lai īstenotu FasTracKids Fundamentals programmu, kas radīta 1998. gadā ASV. Tā veidota tā, lai stimulētu bērna dabisko zinātkāri, balstoties uz mācību sistēmas priekšrocībām, lai veicinātu kritisko domāšanu, radošumu, komunikācijas un sadarbības prasmes, un pašapziņu. Tā apvieno aizraujošus mācību plānus ar sadarbību veicinošu un uz izklaidi orientētu vidi, lai radītu dinamiskus 21. gadsimta skolniekus. FasTracKids Fundamentals programmas mērķis ir iemācīt bērniem, kā domāt, nevis ko domāt, vienlaikus, veicināt vēlmi izzināt un mācīties mūža garumā.